VD, Henrik Perbeck VD, Henrik Perbeck

Fortsatt tillväxt trots varierad efterfrågan i osäkert konjunkturläge

Generellt god efterfrågan, även om den varierade i olika geografier och kundsegment. Verksamheterna i Norden var relativt sett starkare och bidrog med organisk tillväxt, medan efterfrågan i övriga Europa och Asien påverkades mer av svagare konjunktur.
Läs vd och koncernchef Henrik Perbecks kommentar
Läs mer i kvartalet i siffror

Aktien just nu

0,40

Beijer Alma (BEIA B)Ikon - klocka2022-11-25 18:00

Mer om aktien
Aktiedata

Börsvärdet idag

10 305 Mkr

2022-11-25Ikon - klocka18:00

Börsvärdet uppdateras var 15:e minut.

Mer om aktien
Aktiedata

PRESENTATION AV Q3 MED FRÅGESTUND

Torsdagen den 27 oktober publicerades delårsrapporten för Q3. I samband med den hölls en telefonkonferens där vd och koncernchef Henrik Perbeck och ekonomichef Johan Dufvenmark presenterade resultatet. Presentationen visades i realtid via webcast och det fanns möjlighet att ställa frågor direkt via telefon.

Presentationen hölls på engelska och finns tillgänglig att lyssna på i efterhand.
Läs mer
Se och hör presentationen

Ladda ner rapporter

Nyheter direkt i din inbox

Håll dig uppdaterad om vad som händer i koncernen. Prenumerera på nyheter och ekonomiska rapporter och få dem direkt i via e-post. Vad vill du prenumerera på?

Kontrollera din angivna e-postadress

En bekräftelse har skickats till din e-postadress.

Våra dotterbolag

Lesjöfors

Lesjöfors är en global tillverkare av fjädrar, tråd- och banddetaljer. I det heltäckande sortimentet ingår både standardprodukter och kundanpassade komponenter. Lesjöfors är störst i Norden och ett ledande fjäderföretag i Europa. Teknisk försäljning och service är starka konkurrensfördelar, men också lågkostnadstillverkning och global leveranskapacitet. Läs mer om Lesjöfors

Beijer Tech

Beijer Tech är en företagsgrupp som arbetar med värdeskapande försäljning, tillverkning och automation. Det breda produkt- och serviceutbudet stärker kundernas konkurrenskraft och inriktas på områdena flödesteknik och industriprodukter. Via teknikkunnande och kundanpassning levererar företagen kostnadsbesparande lösningar som exempelvis snabbar upp produktflöden, ger effektiviseringar, miljöförbättringar och energibesparingar. Läs mer om Beijer Tech