Sök nyheter och pressmeddelanden

5 April 2022 | Pressmeddelande | Börsmeddelande

Johan Dufvenmark ny CFO i Beijer Alma

Johan Dufvenmark har utsetts till ny CFO i Beijer Alma. Han har lång erfarenhet från internationell industri och kommer närmast från Northvolt och tidigare Gränges.

Johan Dufvenmark tillträder som CFO i Beijer Alma den 1 juni 2022. Han är 48 år och har en civilekonomexamen från Göteborgs universitet. Han kommer närmast från rollen som Senior Director, Group Treasury på Northvolt. Dessförinnan var han Vice President, Group Treasury & Investor relations på Gränges.

”Vi är glada över att välkomna Johan Dufvenmark till Beijer Alma. Koncernen ska fortsätta sin tillväxtresa, både organiskt och via förvärv. Johan är rätt person att stödja detta arbete med sin gedigna bakgrund. Han har lång erfarenhet från internationell industri i en publik miljö”, säger Beijer Almas vd och koncernchef Henrik Perbeck.

”Beijer Alma är ett mycket spännande företag med en lång historik av värdeskapande. Jag är glad och stolt över att tillträda som CFO och ser mycket fram emot att tillsammans med mina nya kollegor få fortsätta att utveckla koncernen”, säger Johan Dufvenmark.

Ladda ner rapporter

NYHETER DIREKT I DIN INBOX

Håll dig uppdaterad om vad som händer i koncernen. Prenumerera på nyheter och ekonomiska rapporter och få dem direkt i via e-post. Vad vill du prenumerera på?

Kontrollera din angivna e-postadress

En bekräftelse har skickats till din e-postadress.

NÄSTA RAPPORT

Nästa kvartalsrapport Q4, för perioden januari–december, släpps den 15 februari 2023.
Läs mer om vad som händer i bolaget i vårt kalendarium
Här hittar du alla samlande finansiella rapporter