VD, Henrik Perbeck VD, Henrik Perbeck

Stark utveckling för chassifjädrar och flera industriella nischer

Tillväxten i kvartalet var såväl förvärvsdriven som organisk. Efterfrågan var som helhet stabil, men blandad inom koncernens diversifierade kundbas.
Läs vd och koncernchef Henrik Perbecks kommentar

Aktien just nu

5,50

Beijer Alma (BEIA B)Ikon - klocka2024-07-12 18:00

Mer om aktien
Aktiedata

Börsvärdet idag

13 378 Mkr

2024-07-12Ikon - klocka18:00

Börsvärdet uppdateras var 15:e minut.

Mer om aktien
Aktiedata

PRESENTATION AV Q2 MED FRÅGESTUND

Fredagen den 19 juli publiceras delårsrapporten för Q2. Klockan 10.00 samma dag hålls en telefonkonferens där vd och koncernchef Henrik Perbeck och ekonomichef Johan Dufvenmark presenterar resultatet. Presentationen visas i realtid via webcast och det finns även möjlighet att ställa frågor direkt via telefon.

Presentationen kommer att hållas på engelska. Den kommer också att finnas tillgänglig här på webben i efterhand.
Läs mer
Se och hör presentationen

Ladda ner rapporter

Nyheter direkt i din inbox

Håll dig uppdaterad om vad som händer i koncernen. Prenumerera på nyheter och ekonomiska rapporter och få dem direkt i via e-post. Vad vill du prenumerera på?

Kontrollera din angivna e-postadress

En bekräftelse har skickats till din e-postadress.

Våra dotterbolag

Lesjöfors

Lesjöfors är en global tillverkare av fjädrar, tråd- och banddetaljer. I det heltäckande sortimentet ingår både standardprodukter och kundanpassade komponenter. Lesjöfors är störst i Norden och ett ledande fjäderföretag i Europa. Teknisk försäljning och service är starka konkurrensfördelar, men också lågkostnadstillverkning och global leveranskapacitet. Läs mer om Lesjöfors

Beijer Tech

Beijer Tech är en företagsgrupp som arbetar med värdeskapande försäljning, tillverkning och automation. Det breda produkt- och serviceutbudet stärker kundernas konkurrenskraft och inriktas på områdena flödesteknik och industriprodukter. Via teknikkunnande och kundanpassning levererar företagen kostnadsbesparande lösningar som exempelvis snabbar upp produktflöden, ger effektiviseringar, miljöförbättringar och energibesparingar. Läs mer om Beijer Tech